+31 (0)317 350 175 contact@pocketdesign.nl

Communiceren

 

com·mu·ni·ce·ren (vorm van communicatie)

“Communiceren met iemand

die een andere taal

spreekt is

een uitdaging”

Communicatie door Pocket Design

 

Communiceren doen we de hele dag, overal op ieder moment. Communicatie met onszelf en met anderen, verbaal en non-verbaal. Of we nu lezen, schrijven, praten of luisteren.

Als ondernemer communiceert u met uw relaties, prospects en klanten. Maar in ieder vak(gebied) gebeurt dat op een andere wijze, met een andere toon en met een verschillend doel. De ontvanger is daarbij maatgevend.

Pocket Design wil u graag helpen bij uw communicatie met teksten voor persberichten, webcontent, nieuwsbrieven, achtergrondinformatie en brochures.

Social media

De nieuwste vormen van communicatie zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en anderen hebben een enorm berijk. Vandaag de dag zijn dit voor consumenten primaire belevingsmedia geworden, waarop zij hun blijdschap of onvrede met producten en diensten van leveranciers kenbaar maken.

Voor de moderne ondernemer is het nagenoeg een noodzaak om berichtgeving over producten en diensten hierop in de gaten te houden en adequaat te reageren. Dat kost tijd en menskracht, die niet altijd voorhanden is. Een webcare team is steeds noodzakelijker, maar niet altijd te realiseren.

Pocket Design kan deze communicatie voor u verzorgen en bijhouden. En samen met u doeltreffend antwoorden en kansen creëren.

WhatsApp

Facebook

YouTube

LinkedIn

Gebruikers in Nederland (mio) 2017

Persberichten

Dagelijks verschijnen er op de redacties van radio, televisie, kranten, nieuwssites, persagentschappen en uitgeverijen honderden persberichten. De redacteuren die deze berichten ‘scannen’ bepalen aan de hand van diverse criteria de nieuwswaarde. Maar wat voor een ondernemer nieuwswaarde is, is dat voor een redacteur doorgaans niet.

Voor de introductie van een nieuw product, bedrijfsopening en of groots evenement is een persbericht een uitgelezen mogelijk om de aandacht van de media te vangen en of om journalisten uit te nodigen. De juiste informatie verstrekken is hierbij essentieel.

Pocket Design heeft in de afgelopen jaren ervaring opgedaan met het opstellen van persberichten voor alle mogelijke media en is u graag behulpzaam bij het samenstellen. Ieder medium heeft een andere interesse, een andere doelgroep en dus een andere benadering. Pocket Design schrijft doorgaans gericht op de uiteindelijke ontvanger.

Nieuwsbrieven

Met de komst van e-mail en internet heeft de ondernemer een geweldige mogelijkheid gekregen om zijn doelgroep aan te spreken. Nieuwsbrieven zijn hiervoor een uitstekende middel.Doorgaans geven de meeste bezoekers van websites zich spontaan op om uw nieuwsbrief op regelmatige basis te ontvangen. Ook uw trouwe klanten blijven graag op de hoogte van het reilen en zeilen van uw bedrijf.

Pocket Design verzorgt deze nieuwsbrieven graag voor u. Met interessante nieuwtjes, wetenswaardigheden en aanbiedingen lokt u de ontvanger naar die speciale pagina’s op uw website waar uitgebreider wordt ingegaan op het onderwerp uit de nieuwsbrief. Of naar die tijdelijke aanbieding die uw klant veel voordeel oplevert.

Pocket Design heeft hiervoor slechts input nodig over de onderwerpen en de (opt-in) mailadressen van uw relaties. Desgewenst maken wij de nieuwsbrief geheel in uw huisstijl op.

Teksten

Het schrijven van een tekst voor een website is wat anders dan voor een bedrijfspresentatie. Met beiden helpt Pocket Design u graag.

Ook met teksten voor bijvoorbeeld een opleidingsgids, antwoordbrieven of prijsvragen zijn wij u graag behulpzaam.

De teksten die Pocket Design voor u schrijft passen wij helemaal aan de de doelgroep waarvoor deze bestemd is. Gaat het om een vaktechnische tekst, dan regelen wij voor u een vakgenoot die deze teksten kan redigeren.

Pocket Design heeft al jaren ervaring met het schrijven van teksten voor allerhande doeleinden en is u ook op dit gebied graag van dienst.

Advertenties

Het opmaken van een advertentie is in veel gevallen een tekstaangelegenheid. Een pakkende kop, een goede bodytekst en daarbij soms een mooie visual. Omdat advertentieruimte doorgaans duur is, is het noodzakelijk om een goede balans te vinden tussen datgene dat u wilt communiceren en de beschikbare ruimte.

Pocket Design schrijft graag uw advertentietekst, maar kan de uiting ook voor u opmaken en zo nodig de plaatsing voor u regelen. Zowel voor print als online, van “halve-liggend’ tot “2column-skyscraper”.

Kunt u er wat mee?