+31 (0)317 350 175 contact@pocketdesign.nl

Marketing ondersteuning

on·der·steu·nen (vorm van helpen)

“Ondersteuning bieden bij

marketing- of

communicatie-actviteiten

is telkens weer een uitdaging!”

Support bij marketing activiteiten

 

Het opzetten van een promotionele actie, het maken van flyers of bedrijfsbrochures, het speuren naar kansen in de markt zijn van die activiteiten waar veel tijd in gaat zitten.

En dat laatste daar ontbreekt het vaak aan in veel organisaties. Daardoor blijven veel kansen onbenut. Door tijdgebrek.

Pocket Design biedt marketing- en communicatie ondersteuning, projectenbegeleiding en organisatie van evenementen en andere marketinggerelateerde zaken.

Beursdeelname

Deelnemen aan een beurs of tentoonstelling is meer dan het huren van enkele vierkante meters en het plaatsen van een (kant-en-klaar) stand. Vóór dat de beslissing genomen wordt om deel te nemen, zal er een plan gemaakt moeten worden over wat het effect van de deelname zal zijn en -belangrijker nog-: het rendement.

De tijden zijn voorbij dat je als bedrijf er vanuit PR-overwegingen gewoon moest staan, met een hoop gratis weggevertjes en een hapje en een drankje voor alle bestaande klanten. Een beursdeelname is een investering in de toekomst en moet rendement opleveren, nieuwe klanten en orders, waardoor de kosten tenminste worden terugverdiend.

Pocket Design heeft ervaring met beursdeelname, de voorbereidingen en de planning en is u graag van dienst.

Social Media beheer

Het dagelijks bijhouden van de verschillende social media kanalen is een tijdrovende aangelegenheid. Veel organisaties brengen dat onder bij bedrijven als Pocket Design, als ze zelf geen dedicated ‘web-care’ team hebben om alle ontwikkelingen en berichtenverkeer te monitoren.

Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter zijn essentiële marketingkanalen met een hoge kijk- en leesdichtheid. Het targeten van doelgroepen biedt de ondernemer talloze mogelijkheden om zijn (potentiële) klanten in contact te komen.

Met onze “effegeentijdvoor” service, bieden wij hierin ondersteuning

U

Google

88,8%

U

Bing

7,21%

U

Yahoo

1,54%

Marktaandelen zoekmachines Q3 2017

Sponsoring

 

Het sponsoren van een activiteit, (sport)club of vereniging valt vandaag de dag in de categorie van maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Ook met compassie voor jouw directe omgeving, goed doen voor anderen.

 

Dat kan allemaal wel zo wezen, maar uit die investering zal toch ook  (in)direct een rendement moeten komen. Hetzij in de vorm van exposure naar de markt, dan wel het opdoen van nieuwe relaties.

 

Pocket Design is u graag van dienst bij het ontwikkelen van een sponsorplan.

Promoties & acties

 

Op gezette tijden wil je als ondernemer eens een leuke promotie doen richting klanten en prospects. Doel van deze actie is een extra impuls in de verkoop en daarbij de klant een (tijdelijk) voordeel bieden.

Dit soort promoties vergt voorbereiding, begroting en planning. Gaat het om bestaande voorraad of moet er nieuw worden ingekocht? Welke klanten wel en welke klanten niet? Of is het alleen voor prospects om ze over te halen nu klant te worden?

Door een checklist op te stellen worden alle bijzonderheden in kaart gebracht en een planning opgezet om tijdig de verschilende onderdelen te kunnen verwezenlijken.

Pocket Design is u graag van dienst bij het ontwikkelen van dergelijke promoties.

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?