31 (0)317 350175

Ervaren en creatief

Meedenken en Uitvoeren

Pocket Design heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een meedenker en uitvoerder van talrijke marketingcommunicatie-activiteiten die toegespitst zijn op het gericht informeren van bestaande relaties en het succesvol genereren van nieuwe relaties. Gewoon helder, creatief, enthousiast en simpel, zonder overdadige franje. Als individuele opdracht, maar ook als totaal project.

Flexibel en Ervaren

De naam Pocket Design reflecteert de omvang van de organisatie: klein, handzaam, flexibel en gemakkelijk. Dus korte lijnen, snel reageren, gemakkelijk in de omgang en vrijwel geen overhead. Het bureau is in handen van Roger Beets, die, na veertig jaar actief te zijn geweest op verschillende vlakken van de marketingcommunicatie, nu doet waar hij echt plezier in heeft.
U

Zoeken en Vinden

Pocket Design heeft inmiddels de nodige ervaring met social media, zoals Twitter, Linkedin en Facebook en weet de weg in zoekmachineoptimalisatie (SEO/SEA). Ook Google Analytics en Google Adwords zijn geen onbekende fenomenen meer, maar handige tools om de prestaties van de website te verbeteren. Ook hier heeft het bureau goede contacten bij vooraanstaande specialisten in de markt.