+31 (0)317 350 175 contact@pocketdesign.nl

Ervaren en creatief

Meedenken en Uitvoeren

Pocket Design heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een meedenker en uitvoerder van talrijke marketingcommunicatie-activiteiten die toegespitst zijn op het gericht informeren van bestaande relaties en het succesvol genereren van nieuwe relaties. Gewoon helder, creatief, enthousiast en simpel, zonder overdadige franje. Als individuele opdracht, maar ook als totaal project.

Flexibel en Ervaren

De naam Pocket Design reflecteert de omvang van de organisatie: klein, handzaam, flexibel en gemakkelijk. Dus korte lijnen, snel reageren, gemakkelijk in de omgang en vrijwel geen overhead. Het bureau is in handen van Roger Beets, die, na veertig jaar actief te zijn geweest op verschillende vlakken van de marketingcommunicatie, nu doet waar hij echt plezier in heeft.

U

Zoeken en Vinden

Pocket Design heeft inmiddels de nodige ervaring met social media, zoals Twitter, Linkedin en Facebook en weet de weg in zoekmachineoptimalisatie (SEO/SEA). Ook Google Analytics en Google Adwords zijn geen onbekende fenomenen meer, maar handige tools om de prestaties van de website te verbeteren. Ook hier heeft het bureau goede contacten bij vooraanstaande specialisten in de markt.

Activiteiten van Pocket Design

Pocket Design heeft zich ontwikkeld tot een meedenker en uitvoerder van talrijke marketingcommunicatie-activiteiten die toegespitst zijn op het gericht informeren van bestaande relaties en het succesvol genereren van nieuwe relaties. Gewoon helder, creatief, enthousiast en simpel, zonder overdadige franje. Wij bouwen en onderhouden websites, genereren content, verzorgen on- en offline campagnes, vormgeven en opmaken van flyers, affiches en folders en wij ondersteunen ondernemers en organisaties bij hun social media activiteiten.

Van het opstellen van een marketingcommunicatieplan tot aan het ontwerpen en bestellen van stickers geeft de bandbreedte weer van onze activiteiten. Het draait daarbij om uitvoering en realisatie. Zowel van doelstellingen, als afspraken.
Online actief zijn is meer dan alleen een website of social media pagina. Wij helpen ondernemers hun zichtbaarheid op het wereldwijde internet te realiseren, te vergroten of te verbeteren, met alle aspecten die daarbij behoren. Van SEO en SEA, Google Analytics, en contentbeheer tot aan optimaal gebruik van de social media mogelijkheden.
De wensen van onze relaties lopen uiteen. Daar waar de een zich senang voelt met een mooie flyer in de brievenbus van zijn klanten, wil de ander die liever informeren met een e-mail nieuwsbrief. Het opstellen van teksten en het samenvoegen met mooie afbeeldingen, behoort ook tot onze activiteiten, evenals contacten met grafische vormgevers, videobedrijven, fotografen en drukkers. Waar specifieke kennis ons ontbeert, maken wij gebruiken van goede relaties uit ons netwerk.
Het uitvoeren van projecten online en offline. Van organisatie van events tot het bijhouden van social media voor hen die de kennis ontberen of er zelf geen tijd voor hebben.
  • Marketing ondersteuning MKB 55%
  • Ontwerpen brochures/flyers/huisstijl/vlaggen 45%
  • Website ontwerp en bouw 80%
  • Website onderhoud en support 70%

%

Marcom

%

Web Support

%

Web Design

%

Social Media