Selecteer een pagina

70e jubileum editie Airborne Wandeltocht 2016

 

Ter gelegenheid van de 70e editie van de Airborne Wandeltocht werden voor dit jubileum verschillende producten en activiteiten ontwikkeld.

Kleding voor medewerkers en wandelaars kwam tot stand i.s.m. hoofdpsonsor Hi_Tec. Uniforme shirts voor de medewerkers om de herkenbaarheid te vergroten tijdens het evenement. Shirts voor wandelaars als aandenken aan deze speciale jubileumeditie van de grootste eendaagse wandeltocht in de wereld. Een sponsoractie door het Regionaal Buro voor Toerisme RBT/KAN mondde uit in een speciaal Giro-roze shirt met beider logo; het introductiemoment viel samen met het Giro wielerevent.

Om lokaal de historie van 70 jaren onder de aandacht te brengen, sponsorden supermarkten het initiatief om historische foto’s van de wandeltocht op te hangen in de winkels.De panelen bleken een gewild verzamelobject.

Jaarlijks worden er door de gemeente banieren aan het gemeentehuis van Renkum in Oosterbeek gehangen in de maand september ter gelegenheid van de Airborne herdenkingen. Pocket Design ontwierp speciale banieren voor de Airborne Wandeltocht die al vroeg in augustus de aandacht vestigen op dit evenement. Naast de gevel van het gemeentehuis, worden ook honderden lichtmasten in de vijf dorpen van de gemeente Renkum getooid met deze doeken. De doeken zijn datumneutraal en kunnen jaren gebruikt worden.

Om het jubileum verder luister bij te zetten ontwikkelde Pocket Design diverse attributen, zoals speciale sponsor banners voor bijeenkomsten, een relatieblikje met oude foto’s en snoepinhoud, buttons en meer.

Ter gelegenheid van de 70e editie van de Airborne Wandeltocht in Oosterbeek in 2016, was Pocket Design actief betrokken bij de jubileumactiviteiten. Wij ontwikkelden een uitvoerig marketing-communicatie- en social-mediaplan en organiseerde ook hier mede de aanwezigheid van Arnhem veteranen alsmede historische vliegtuigen.

Fotoborden supermarkten

 

Diverse jubileum attributen

Shirts & Polo’s

Gevel en lantaarnpaal banieren

Alle activiteiten kwamen voort uit een door Pocket Design ontwikkeld marketingcommunicatieplan, compleet met uitvoeringsactiviteiten en social media kalender.

Ook zoiets voor u?