Selecteer een pagina

Slag om Arnhem – 75 jaar herdenken

Al vroeg in het voorjaar van 2019 ontwikkelden wij een mini button met de John Frostbrug op de achtergrond en de blauwe Pegasus, als strooiartikel. De button vond gretig aftrek en zelfs ZKH de Prince of Wales droeg deze op zijn revers tijdens zijn bezoek aan Arnhem en Oosterbeek.

De 75e herdenking van de Slag om Arnhem werd in 2019 groots aangepakt. Pocket Design  ontwierp al in een vroeg stadium een pakket aan uitingen waarmee werd gepitchd. Ondanks de hoge waardering bevatte het ontwerp een moeilijk realiseerbaar detail, wat tot afwijzing leidde.

Om de veteranen beter te informeren over hun bezoek aan de Airborneregio, ontwikkelden wij een informatiebrochure met het complete veteranenprogramma daarin opgenomen. Aan de hand van een (e-)questionaire konden zij hun wensen aan de organisatoren kenbaar maken.

In opdracht van de Stichting Airborne Herdenkingen ontwierpen en produceerden wij het herdenkingsprogramma 2019.

In opdracht van de Airborne Wandeltocht ontwierp Pocket Design een speciale versie van de zgn. ‘wing’, die op iedere vijfde medaille worden aangebracht om de editie te markeren.

Het ontwerp van de ereboog van de Airborne Wandeltocht leidde tot de ontwikkeling van een speciaal themalogo dat gebruikt werd op een polo. Deze werd in een gelimiteerde oplage vervaardigd.

 

Button ontwerp 75 jaar
Slag om Arnhem

Button op koninklijk revers

ontwerp poster 75 jaar SoA

Posterborden en logo simulatie

 

Ontwerp Veteranen brochure programma 2019

Ontwerp en productie herdenkingsprogramma 2019

‘Wing’-pin 73eAW

Poloshirt WWRT 2019

Ook zoiets voor u?