Selecteer een pagina
Airborne 2020 Magazine

Fotomagazine Airborne Herdenkingen 2023

De 79e herdenking van de Slag om Arnhem in de Airborne Region (gemeenten Ede, Arnhem, Overbtuwe en Renkum) werd  gehouden in aanwezigheid van slechts één Arnhem-veteraan en enkele WOII veteranen. Andere veteranen konden vanwege hun hoge leeftijd de reis naar Arnhem ook nu niet meer maken.

Daarom vervaardigde Pocket Design voor het vierde jaar op rij, een fotomagazine voor de Stichting Airborne Herdenkingen, met beelden van deze editie om de veteranen “thuis” te laten zien dat hun erfgoed nog altijd wordt voortgezet.

Dit magazine met de titel
‘Airborne Commemorations 2023’ verscheen eenmalig in een gelimiteerde oplage en werd gratis toegezonden aan alle nog in leven zijnde Arnhem September 1944 veteranen over de hele wereld, met de hulp van de Arnhem 1944 Fellowship.

Het 24 pagina’s tellende glossy magazine bevat wederom om niet ter beschikking gestelde foto’s van de fotografen ©Berry de Reus,  ©Arjan en Liesbeth Vrieze,  ©Roger Beets ©Daan van Oort, ©Thijs de Jong, ©Nathan Reinds, ©Cynthia Leiwakabessy, ©Gerard Burgers en anderen.

 

 

 

Ook een magazine voor u?