Selecteer een pagina
Airborne 2020 Magazine
Airborne 2020 Magazine
Airborne 2020 Magazine
Magazine Airborne Museum
Fotomagazine Thank You Mr Veteran door Pocket Design

Fotomagazines Airborne Herdenkingen

Ter gelegenheid van de 70e Airborne herdenking in 2014 werd, op verzoek van vele Arnhem veteranen die er toen niet bij konden zijn, een fotoverslag in magazineformaat gemaakt van deze gedenkwaardige herdenking.

 

De herdenking van de Slag om Arnhem in Oosterbeek, Ede, Driel en Arnhem, werd in 2020 gehouden in afwezigheid van de Arnhem veteranen a.g.v. Covid19. Daarom vervaardigde Pocket Design ook nu weer een fotomagazine voor de Stichting Airborne Herdenkingen, met beelden van deze wel heel speciale editie. De vele positieve reacties van de veteranen en hun families en van nabestaanden deden de stichting besluiten ook in 2021 en 2022 weer een magazine uit te brengen.

 

Deze magazines met de titel
‘Airborne Commemorations’ verschenen eenmalig in een gelimiteerde oplage en werden telkens gratis toegezonden aan alle Arnhem September 1944 veteranen over de hele wereld.

 

Om eenzelfde soort reden (covid19) moesten veteranen die speciaal waren overgekomen voor de opening van het vernieuwde Airborne Museum onverrichter zake naar huis terugkeren. Door een magazine te vervaardigen over het vernieuwde museum, werden veteranen toch in de gelegenheid gesteld hiervan kennis te nemen.

 

Het magazine kreeg de titel ‘A flight into the future’ en werd in een gelimiteerde oplage voor het museum door Pocket Design ontwikkeld.

 

 

 

 

 

Ook zoiets moois?