Selecteer een pagina
Magazine Airborne Museum

Als de veteranen niet hier kunnen zijn, dan brengen we het museum naar hen!”

Fotomagazine Airborne Museum 2022

Enkele Arnhem veteranen waren in het voorjaar van 2020 uitgenodigd voor de heropening van het Airborne Museum in Arnhem. De opening werd totaal onverwacht daags tevoren door de lockdown afgeblazen. De veteranen keerden gedesillusioneerd huiswaarts, maar wel in de hoop later in het jaar alsnog het gerenoveerde museum te kunnen zien. Helaas bleef Covid19 spelbreker, ook in 2021.

Reden genoeg om samen met enkele fotografen geheel belangeloos een fotomagazine voor het Airborne Museum samen te stellen. Om hiermee de veteranen een inkijk te bieden in hoe er nu en in de toekomst met hun nalatenschap wordt omgegaan.

Als de veteranen niet hier kunnen zijn, dan brengen we het museum naar hen!”

Dit magazine met de titel ‘A flight into the future’ verscheen eenmalig in een gelimiteerde oplage en werd gratis toegezonden door de Parachute Regimental Association aan alle Britse en Poolse Arnhem September 1944 veteranen over de hele wereld. Een brief van de burgemeesters van Renkum resp. Overbetuwe vergezelden het blad.

Het 24 pagina’s tellende glossy magazine bevat foto’s van de fotografen ©Berry de Reus,  ©Daan van Oort, ©Sarah Dona, het Airborne Museum en anderen. De uitgave werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Market Garden Foundation.

Samenstelling en productie: Roger Beets
Druk: VDR druk & print Nijkerk

Het magazine heeft een gelimiteerde oplage en is niet in de verkoop.

Zie ook andere magazines

 

Ook voor u een magazine maken?